Η περιοχή γύρω από το κατάλυμα

Το κατάλυμα βρίσκεται σε μια περιοχή που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη με ένα σύντομο περίπατο να επισκεφτεί τόσο ιστορικά αξιοθέατα της πόλης, όσο και να απολαύσει μικρές στιγμές χαλάρωσης, καθώς και να γευτεί το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το κάστρο των Ιωαννίνων περιλαμβάνει το ιστορικό κέντρο της πόλης. Σας καλεί να περιπλανηθείτε στα στενά γραφικά σοκάκια του, ανάμεσα σε θρύλους και παραδόσεις.

Επισκεφτείτε το λαογραφικό και το βυζαντινό μουσείο, τα τούρκικα τζαμιά του Ασλάν και της Φετιχέ και ταξιδέψτε σε άλλες εποχές.

Στα καταστήματα ασημικής λαϊκής τέχνης μπορείτε να επιλέξετε κοσμήματα και διακοσμητικά είδη.

Γωνιές όπως το μικρό λιμανάκι για τις ψαρόβαρκες, το ανοιχτό θεατράκι, τα αγάλματα σύγχρονης αισθητικής και τέχνης περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Αλλά και οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στη παιδική χαρά με τα πρωτότυπα παιχνίδια.

Στην περιοχή μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το φαγητό σας ή το ποτό σας σε σύγχρονα μαγαζιά που προσελκύουν όλες τις ηλικίες.

Χαλαρώστε αγναντεύοντας τη λίμνη και το νησάκι ή τα γύρω βουνά περπατώντας κάτω από την πλούσια σκιά αιωνόβιων πλατάνων στις όχθες της. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε την ίδια διαδρομή σε ειδικά διαμορφωμένο ποδηλατόδρομο.

awardshotel2 awardshotel1